Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Έκφραση Διεθνούς Αλληλεγγύης προς τους απεργούς Οικοδόμους


Συνεχίζεται με συγκινητικό τρόπο η έκφραση διεθνούς αλληλεγγύης προς τους απεργούς Οικοδόμους με την καθημερινή λήψη μηνυμάτων από συνδικαλιστικές οργανώσεις από το εξωτερικό, με τις οποίες διατηρεί επαφές η ΠΕΟ.
Στα μηνύματα τους οι οργανώσεις εκφράζουν εκ μέρους των εργαζομένων των χωρών τους, την συμπαράσταση, την ταξική αλληλεγγύη και την στήριξη τους στον ηρωικό αγώνα των απεργών οικοδόμων της Κύπρου.
Στις οργανώσεις που έχουν στείλει μέχρι σήμερα μηνύματα αλληλεγγύης περιλαμβάνεται η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία –ΠΣΟ, η Διεθνής Ένωση Εργαζομένων της ΠΣΟ στον κλάδο των Οικοδόμων, η Ομοσπονδία εργαζομένων της Λατινικής Αμερικής στον κλάδο των οικοδομών και συναφών επαγγελμάτων, οι κλαδικές οργανώσεις εργαζομένων της Δανίας, Αυστραλίας, Αυστρίας, Γερμανίας, Νορβηγίας, Κόγκο, Σενεγάλης, Πακιστάν, Περού, Πορτογαλίας , Γαλικίας στην Ισπανία.
Επίσης την αλληλεγγύη τους με μηνύματα εξέφρασαν η Ομοσπονδία Εργαζομένων Μάλτας, Παλαιστίνης, Βάσκοι στην Ισπανία, ΠΑΜΕ Ελλάδας, οι εργαζόμενοι στις Μεταφορές και Λιμάνια της Αγγλίας και οι εργαζόμενοι στον τραπεζικό τομέα της Σερβίας


apo PEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου