Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Στην εξ Υπουργών Επιτροπή σήμερα οι διευκρινίσεις για τις ΚΑ

Σήμερα αποστέλλονται στην εξ Υπουργών Επιτροπή τα στοιχεία και οι διευκρινίσεις που ζητήθηκαν σε σχέση με τα σενάρια που αφορούν το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών.

Αυτό δήλωσε χθες στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του ΔΣ των ΚΑ Σταύρος Σταύρου, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματιστεί συνάντηση με την εξ Υπουργών Επιτροπή, όμως τα στοιχεία θα σταλούν στους Υπουργούς σήμερα.

Την περασμένη Πέμπτη η εξ Υπουργών Επιτροπή, που αποτελείται από τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων Τάσο Μητσόπουλο και την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου, είχε συνάντηση με το ΔΣ του εθνικού αερομεταφορέα, κατά την οποία συζητήθηκαν διάφορα σενάρια για τη διάσωσή του, τα οποία αφορούν συνδυασμούς του σχεδίου αναδιάρθρωσης που είχε εκπονήσει για τις ΚΑ το Νοέμβριο του 2012 ο οίκος Air France/KLM Consulting.

Την ίδια ώρα το ΔΣ των ΚΑ συνεχίζει τις επαφές με την κινεζική εταιρεία Beijing Yi Xiang Da Investments Co Ltd, που εκδήλωσε ενδιαφέρον για εξαγορά της εταιρείας.


πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου