Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η ΠΕΟ καταδικάζει την πρωτοφανή απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης να διαλύσει την Ελληνική Δημόσια Ραδιοτηλεόραση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΕΟ καταδικάζει την πρωτοφανή απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης να διαλύσει την Ελληνική Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.  Η απόφαση αυτή αποτελεί τεράστιο πλήγμα για την δημοκρατία, την πολυφωνία και την δυνατότητα των πολιτών για πρόσβαση στην ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Πλήττει καίρια  τους δημόσιους οργανισμούς και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει ότι οι πολιτικές της Τρόικας και εκείνοι που πειθήνια εφαρμόζουν τις οδηγίες της, ένα και μοναδικό στόχο έχουν, τους εργαζόμενους και τα δικαιώματα τους,  το ξεπούλημα και το κλείσιμο των Δημόσιων οργανισμών.
Εκφράζουμε την πλήρη και αμέριστη συμπαράσταση μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και σε όλους όσους αυτές τις δραματικές  ώρες βρίσκονται δίπλα τους.
Ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ είναι και αγώνας των κυπρίων εργαζομένων.   Αγώνας ενάντια στην αυθαιρεσία, τον αυταρχισμό, αγώνας για στήριξη της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ως φορέα δημοκρατίας,  πλουραλισμού και αντικειμενικότητας.
Η ΠΕΟ στηρίζει την εκδήλωση συμπαράστασης που οργανώνεται σήμερα από την ΕΣΚ η ώρα 11.00 μ.μ έξω από το κτήριο της ελληνικής πρεσβείας στην Λευκωσία και καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το παρόν τους.

12  Ιουνίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου