Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Στις 30 Οκτωβρίου ψηφίζουν οι δάσκαλοι για μέτρα


Λευκωσία: Την ερχόμενη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί, τελικά, η παγκύπρια γενική συνέλευση της ΠΟΕΔ στο πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθεί δημοψήφισμα για λήψη απεργιακών μέτρων.

Σύμφωνα με την Οργάνωση αποκλειστικό θέμα της γενικής συνέλευσης θα είναι η κατάσταση που παρουσιάζουν τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν τη Δημοτική, Προδημοτική και Ειδική Εκπαίδευση και τους λειτουργούς της, σε συνάρτηση και με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Απώτερος σκοπός, η χάραξη της παραπέρα πορείας για την επιτυχή διεκδίκησή τους. Προς τούτο η ΠΟΕΔ τονίζει πως θα διεξαχθεί ψηφοφορία όπου οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν με βάση ψήφισμα που θα υποβληθεί από το Δ.Σ.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και η παρουσία όλων των διδασκόντων θεωρείται επιβεβλημένη, όπως τονίζει η Οργάνωση.

Σημειώνεται πως η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα ακόλουθα κέντρα: Λευκωσία Δημοτικό Κωνσταντινουπόλεως, Λεμεσός Κ' Δημοτικό, Αμμόχωστος Γ' Παραλιμνίου, Λάρνακα Δημοτικό Καθαρής, Πάφος Ι' Δημοτικό και Μόρφου Δημοτικό Περιστερώνας. Όσον αφορά στις λεπτομέρειες για τη διαδικασία ψηφοφορίας, θα δοθούν από την ΠΟΕΔ τις επόμενες μέρες.

Φιλελεύθερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου