Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Μόνη της με την ΕΤΥΚ θα διαπραγματεύεται η Τρ. Κύπρου

astra

Μόνη της με την ΕΤΥΚ θα διαπραγματεύεται η Τράπεζα Κύπρου όσον αφορά το προσωπικό ως αποτέλεσμα της αποχώρησής της από τον Κυπριακό Εργοδοτικό Σύνδεσμο Τραπεζών (ΚΕΣΤ), όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ. Στο μεταξύ, ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕΣΤ Μιχάλης Καμμάς επιβεβαίωσε ότι έχει ληφθεί επιστολή αποχώρησης της Τράπεζας από το σύνδεσμο αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω γιατί καταβάλλονται προσπάθειες για παραμονή του χρηματοπιστωτικού οργανισμού στο σύνδεσμο.
«Έχουμε πάρει επιστολή η οποία αναφέρεται σε αποχώρηση από το Σύνδεσμο» επιβεβαίωσε ο κ. Καμμάς κληθείς από το ΚΥΠΕ να επιβεβαιώσει δημοσίευμα της Stockwatch για το θέμα.
Απαντώντας αν γίνονται διαβουλεύσεις για μεταπειστεί η Τράπεζα Κύπρου ο κ. Καμμάς ανέφερε ότι «γίνονται αυτές οι προσπάθειες, οπότε προς το παρόν δεν θα ήθελα να κάνω οποιοδήποτε άλλο σχόλιο».
Πηγές από την τράπεζα ανέφεραν ότι ο λόγος που πάρθηκε η απόφαση εξόδου από τον Σύνδεσμο είναι ότι αυτή τη στιγμή οι τράπεζες στην Κύπρο είναι σε διαφορετική φάση άρα δεν μπορεί κάποιος να διαπραγματευτεί για όλους κάτι κοινό.
Απαντώντας σε ερώτηση ως προς τι σημαίνει αυτή η απόφαση για το προσωπικό οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι η τράπεζα θα διαπραγματεύεται πλέον μόνη της με την ΕΤΥΚ. «Αυτό είναι το άμεσο αποτέλεσμα», πρόσθεσαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου