Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΙΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 12.ΟΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΟ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΙΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 12.ΟΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

Η ΠΕΟ θεωρεί απαράδεχτη και καταδικαστέα την απόφαση της κυβέρνησης , σε συμπαιγνία με το κυβερνών κόμμα και το ΔΗΚΟ, ώστε να επαναφέρουν Βουλή το νομοσχέδιο για τις ιδιωτικοποιήσεις το οποίο έχει απορριφθεί την περασμένη Πέμπτη.
Είναι φανερό ότι αυτή η απόφαση είναι σε πλήρη αντίφαση με τον Κανονισμό της Βουλής, ο οποίος δεν επιτρέπει τέτοιες ανεύθυνες συμπεριφορές, αλλά και με την ηθική τάξη.
Η απόφαση για επαναφορά του νομοσχεδίου και ανατροπή της προηγούμενης απόφασης μετά από τα μαγειρέματα που ακολούθησαν την απόρριψη του, προκαλεί βάναυσα τους εργαζόμενους και την κοινωνία η οποία ανέμενε σεβασμό στην απόφαση και συμμόρφωση με αυτή.
Η κοινωνία απαιτεί το σταμάτημα κάθε διαδικασίας ξεπουλήματος των οργανισμών δημόσιας ωφέλειας και έναρξη νέας διαπραγμάτευσης με την Τρόικα για άλλους τρόπους αντιμετώπισης των δεσμεύσεων του μνημονίου.
Άλλωστε αυτή ήταν η σαφής δέσμευση του κ. Αναστασιάδη απέναντι στην κοινωνία και απέναντι στους εργαζόμενους αυτών των Οργανισμών. Μια ακόμα δέσμευση την οποία βεβαίως μετά την εκλογή του την έχει αναιρέσει.
Η ΠΕΟ καλεί τα μέλη της Βουλής να αντιδράσουν και να σεβαστούν την απόφαση επιδεικνύοντας την αναγκαία πολιτική υπευθυνότητα.
Παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί ο χρόνος που με μεγάλη σπουδή επιλέγηκε να γίνει η συνεδρία την επόμενη Τρίτη 4 Μαρτίου η ώρα 12 το μεσημέρι, η ΠΕΟ καλεί και πάλι τους εργαζόμενους και τους πολίτες γενικότερα σε κινητοποίηση έξω από τη Βουλή για να εκδηλώσουμε με όλη μας τη δύναμη την αντίθεσή μας στις μεθοδεύσεις που παρακολουθούμε και να απαιτήσουμε το σεβασμό που δικαιούμαστε από τους θεσμούς της πολιτείας και ιδιαίτερα από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.
Για να φωνάξουμε ξανά:
- Όχι στην παράδοση των Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας στα ιδιωτικά μονοπώλια
- Όχι στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας μας.
Σάββατο 1 Μαρτίου 2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου