Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Κινητοποίηση 400 ξενοδοχοϋπαλλήλων σήμερα στις 10.30

Απεργία στην Αφροστρόμ
Νεώτερα: Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η γενική συνέλευση των απεργών στην εταιρεία ΑΦΡΟΣΤΡΩΜ. Η συνέλευση έγκρινε πρόταση της μεσολαβητικής υπηρεσίας και αποφάσισαν λήξη των απεργιακών μέτρων αφού η εταιρεία απόσυρε τις απολύσεις 5 συναδέλφων τους.

20/11/2014

Οι 400 υπάλληλοι των 10 ξενοδοχείων που ανήκουν στις εταιρείες Aqua Sol και Μarismare θα πραγματοποιήσουν σήμερα Πέμπτη δυναμική κινητοποίηση, η ώρα 10.30 έξω από το ξενοδοχείο Sun Hall στην Λάρνακα και στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, επίσης στην Λάρνακα.
Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στην μέση συνεχιζόμενης διαμάχης μεταξύ του διαχειριστή που όρισε η τράπεζα Κύπρου και της εταιρείας με αποτέλεσμα να τους οφείλονται μισθοί και δεδουλευμένα.
Συγκριμένα τους οφείλονται οι μισθοί Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου καθώς και εισφορές σε ημεραργίες, άδειες, ταμείο προνοίας, ταμείο υγείας και άλλα.
Η κινητοποίηση αποφασίστηκε από την γενική συνέλευση των επηρεαζόμενων εργαζομένων που έγινε την περασμένη Δευτέρα, οι οποίοι δήλωσαν ότι η ανοχή που επέδειξαν έχει εξαντληθεί. Απαιτούν άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων του και ξεκαθάρισμα του θέματος.


http://agkarra.com/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-400-%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%8B%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου